Swt Paper

Webbplats med ny grafisk design, SEO, SEM och utarbetande av nya mallar och verktyg för nyhetsbrev.

01. Kund

Swt Paper

02. Tjänster

Webbplats
Grafisk design
SEO, SEM,
Nyhetsbrev
Arrow

Digital närvaro till en ny nivå

Swt Paper är ett industriföretag med basen i pappersindustrin. Företaget arbetar aktivt för att driva vi utvecklingen mot mer hållbara alternativ för en gemensam hållbar framtid.

Vi kom i kontakt med ledningen för Swt Paper 2018 i samband med att man deltog i Marknadslyftet lett av IUC Halland. Företagets Vd hade högt ställda ambitioner att lyfta företagets digitala närvaro till en ny nivå. Vi inledde samarbetet med en nulägesanalys som sedan ledde till utarbetande av en digital marknadsföringsstrategi. Därefter utvecklade och byggde vi en ny hemsida. Företaget hade en inarbetat logotyp som är oförändrad. Den grafiska designen omarbetades med utgångspunkt från logtypen. Vi införde ett nytt verktyg för nyhetsbrevskommunikation och designade nya mallar för nyhetsbreven.
I den digitala strategin ingick en total omarbetning av Swt Papers innehållsmarknadsföring (content marketing) med målsättningen att öka engagemanget för webbplatsens besökare. Innehållsmarknadsföringen var också en hörnsten för förbättra företagets sökordsoptimering, där vi nått stora framsteg. Vi har fortsatt att arbeta nära med företaget sedan dess för att säkerställa att Swt Paper fortsätter att stärka sin digitala närvaro inom branschen.

Nyhetsbrevsmallar

Exempel på nyhetsbrevsmall för Swt Paper