Webbdesign av hemsidor

Illustration av webbdesign för webbyrån Project 46 i Göteborg

Webdesign

Varje webbplats och e-handelsbutik vi bygger har en genomarbetad design som återspeglar företagets eller organisationens identitet. Oavsett projektet storlek, så lägger vi stor möda på att anpassa funktion, struktur och design efter varje företags unika behov för att lyfta fram ditt företags produkter eller tjänster på bästa sätt. Vissa företag har redan en tydlig och genomarbetad designmanual, medan andra önskar hjälp med företagsprofil, bilder, texter och annat innehåll. I varje projekt anpassar vi oss efter kundens förutsättningar och behov.
Har ditt företag önskemål om funktioner utöver det vanliga? Vi utvecklar gärna lösningar som löser ditt företags särskilda behov.

Project 46 | Webbdesign

Kontakta oss

Kontakta oss och berätta om dina behov. Vi ger gärna en offert där vi visar hur vi kan bygga en flexibel och lättadministrerad hemsida som konverterar och stärker ditt företags eller organisations varumärke.

7 viktiga egenskaper för en hemsida

Det finns många webbyråer att välja bland på marknaden. Men oavsett vem du väljer så anser vi att du skall ställa 7 viktiga krav på egenskaper som en bra hemsida skall uppfylla.

  • Flexibel – Verkligheten ändras och din hemsida måste snabbt kunna byggas ut och ändras. Gärna baserad på öppen källkod. Du skall kunna byta webbyrå utan att byta hemsida.
  • Funktionell – Besökare till din hemsida kan surfa dit på en rad olika enheter av olika storlek och använda olika webbläsare.
  • Unik – Hemsidan skall inte vara byggd på samma grundtema som hundratals eller tusentals andra hemsidor utan reflektera ditt företags eller organisations varumärke.
  • Levande innehåll – Det skall vara enkelt att uppdatera texter och bilder av medarbetare i den egna organisationen.
  • Snabb – En modern hemsida måste vara snabb på alla typer av enheter för att stå sig i konkurrensen. Om besökaren upplever hemsidan som långsam är det stor risk att du tappar besökare och kunder.
  • Sökvänlig – Plattformen skall skapa fördelar för sökordsoptimering (SEO) och ge avancerade möjligheter till SEO för den som önskar.
  • Leverera på dina affärsmål – Hemsidan skall styra besökaren mot dina affärsmål 

WordPress CMS

För att ge dig som kund en webbplats som tekniskt uppfyller kraven ovan, arbetar vi med WordPress, världens största och mest populära plattform för hemsidor. WordPress har ett lättanvänt innehållshanteringssystem (CMS) som gör det enkelt att uppdatera innehåll på hemsidan. Plattformen bygger på öppen källkod och drar inte med sig dyra licenskostnader.